Biofreeze Roll on 90 ml Visa större

Biofreeze Roll on 90 ml

BF002

169 kr

Produktbeskrivning

Biofreeze är en av USA:s mest sålda utvärtes smärtstillande medel. Produkten verkar kylande och smärtlindringen kommer igång redan efter ett par minuter. Ett av de verksamma ämnena i Biofreeze är ILEX, ett extrakt som utvinns ur en järneksbuske i Sydamerika och används av Paraguay-indianerna.

Användningsområde: 
För tillfällig lindring av mindre värk och smärtor i ömma muskler och leder tex vid ryggvärk, sträckningar och stukningar.

Så här fungerar Biofreeze:
Smärtlindringen kommer igång redan efter ett par minuter genom att kylan i mentolen ersätter smärtan precis som då du slagit dig på tummen med hammaren och du doppar ner tummen i ett glas iskallt vatten. Smärtlindringen stannar kvar i några timmar. 

Vid kronisk eller molande värk: Applicera en gång, vänta ca en minut tills huden torkat och applicera en gång till. 

Använd Biofreeze max 4 gånger per dag tills du blir besvärsfri eller max 2 veckor. Gör sedan uppehåll 2 veckor före applicering på nytt. 

Rådfråga läkare om du vill använda Biofreeze när du är gravid/ammande eller har känslig hud. Likaså om Biofreeze ska användas till barn under 2 år. Undvik kontakt med ögon och slemhinnor. Applicera inte på sårig eller skadad hud.

Basen är naturlig, extraherad från läkeväxter; järnek (ilex), mentol och kamfer. 

-Fettfri, lämnar ej fläckar.
-Snabbt doftfri.
-Produkten är ej testad på djur.

Förpackningsstorlek: 90 ml