Badbalja för vuxna - svart

15000B

1 595 kr

Produktbeskrivning

Äntligen är den här, badbaljan för vuxna!

Det finns inte mycket annat som är så skönt som att sjunka ner i ett hett bad efter en hård arbetsdag, men för vissa är det bara en dröm som aldrig går i uppfyllelse - förrän nu!

Badbaljan för vuxna gör detta möjligt! Har du ett litet badrum eller inte har någon lust att lägga ut en förmögenhet på ett badkar för att få ta dig ett bad, då är badbaljan för vuxna något för dig.

Det finns många positiva egenskaper med badbaljan, inte bara dess storlek vilket gör att den får plats i nästan alla badrum. Baljan är stabil med ett handtag på vardera sida, vilket gör det smidigt att glida ner i badet.

Baljan rymmer cirka 200 liter, men du behöver bara fylla på ungefär till hälften för att det varma och härliga vattnet ska täcka din överkropp och knän när du badar.

Som om det inte vore nog får du dessutom med en tjusig liten korg att hänga på sidan av baljan, där du kan ställa ditt schampo eller varför inte din favorit dryck?

När du sedan är klar med badet är det lika smidigt att tappa ur som att fylla på – tack vare avloppsslangen som badbaljan är försedd med.

Specifikationer:

Bra handtag för smidig förflyttning när badbaljan är tom.

Korg att förvara schampo eller liknande medföljer. ( mått 21 x 11,5 x 7,5 cm )

Baljan är något större i överkant än i nederkant. Mått överkant: 86 x 52 cm. Mått nederkant: 77 x 44 cm.

Storlek: Höjd: 63 cm. Vikt: ca 5 kg

Material: Polypropenplast
Färg: Svart

Rymmer c:a 100 liter med person i, c:a 200 liter utan person i.

Avloppsslang medföljer, i utdraget läge c:a 73 cm lång.

Rengöring: Torkas av med fuktig trasa eller liknande och diskmedel.

Rekommenderad maxlängd och vikt för bästa badupplevelse: c:a 185 cm, 95 kg.

OBS! Ska endast användas på plant underlag, där golvbrunn finns och där det är vattensäkrat. Badbaljan är avsedd för vuxna, lämna aldrig barn ensamma i badbaljan.