Försvarsspray - Bodyguard Knock Out v.2

BGV2004

Ny produkt

229 kr inkl.

Mer information

Laglig överfallsspray som förblindar genom kraftig ögonirritation och färgar förövaren röd. 

Detta är en ny version av Knock Out som är mycket förbättrad. Det bästa från Sidekick, Inferno och Knock Out har lett fram till Knock Out v.2.

Mycket längre räckvidd, nu upp till 4 meter! Perfekt avvägd gelning som ger längst räckvidd och minst vindkänslighet. Högre tryck som ger mer effekt direkt med bättre ventil och munstycke. Kraftfullaste lagliga formulan på marknaden, förblindar angriparen maximalt.
Färgar angriparen röd för senare identifiering.

Genom en gel-liknande substans får man "tyngre droppar", med rätt mängd gel i förhållande till munstycket ger det i sin tur maximal räckvidd, samtidigt som de tyngre dropparna blir mindre känsliga för vind. Gelningen skapar också större obehag på angriparen genom att det fäster bättre och blir mer ihärdigt.

Sprayen förblindar och ger upphov till stark sveda i ögon och även i ansiktet där den träffar. Högkoncentrerat specialämne (utvecklat med hjälp av FOA- Försvarets forskningsanstalt) skapar ett fruktansvärt obehag. Slår förövaren ur spel kortvarigt så att du kan ta dig till säkerhet och förhindra överfall, våldtäkt, rån, misshandel etc.

Lockets konstruktion är smart utformat för att undvika oavsiktlig sprayning i väskan eller fickan, samt underlättar att man sprayar i rätt riktning vid skarpt läge i en stressig situation. Bältesclips gör det även möjligt att fästa sprayen i bältet etc.

Innehåller ej pepparextrakt (Oleoresin Capsicum) och är därför helt laglig i Sverige.

Bruksanvisning:

Det svarta locket har en perforerad svart plastbit - en säkring, som kan tas bort direkt (rekommenderas om man har nedsatt styrka i fingrar), men det går också bra att låta den vara kvar och istället trycka igenom denna del vid användning i skarpt läge. Sprayen bör ej "testas" eftersom färg kan torka och fastna samt att det är högt tryck, ju mer innehåll desto bättre i en försvarssituation.

Bodyguards Livstids-garanti:

Bodyguard ersätter dig med en ny spray utan kostnad om du använt din spray i självförsvar (mot uppvisande av polisanmälan, samt kvitto eller annat bevis på köp som t.ex. ordernummer).

Tekniska specifikationer:
Licensfri/laglig: ja.
Räckvidd: 4 meter. (0,5 - 2,5m optimalt).
Innehåll: alkohol, drivgas, mentol, rödfärg, specialämne, gel.
Volym: 45 ml.
Höjd: 93 mm.
Bredd: 34 mm.
Omkrets: 115 mm.
Hållbarhet: bör bytas ut efter 2 år.